Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

     Predám penzión MAJÁK v rekreačnej oblasti Domaša-Valkov, nachádza sa v obľúbenej lokalite, hneď pri asfaltovej ceste v smere na oblasť Tíšavu. Jedná sa o dvojpodlažný objekt s dvoma vonkajšími terasami, pričom spodná časť slúži na reštauračné a kancelárske účely, vrchná časť sú ubytovacie priestory. Budova sa využívala aj na trvalé celoročné bývanie.

    Penzión má na prízemí jeden vstup cez zastrešenú terasu do reštauračnej časti, a ďalší vonkajší na poschodie po kovovom schodisku do ubytovacej časti. Prízemie má tieto prevádzkové priestory: 3 izby pre personál, 1 izba ako spálňa, menšia reštaurácia, priestor na pečenie pizze, kuchyňa so špajzou, 3x kuchynská linka, 3x kúpeľňa+WC, kancelária, kotolňa, miestnosť na uloženie dreva, vonkajšie WC muži a WC ženy, krytá terasa so stolmi, biliardový stôl, prístavba dvojgaráže vrátane menšej dielne, kde vjazd je priamo od cesty. Poschodie obsahuje: izba pre 4 osoby vrátane kúpeľne+WC, 2-lôžkové izby /4x/ s dvoma balkónmi, aj s kúpeľňami so sprchov. kútmi a WC a nekrytá terasa.
     Penzión má reštauračnú časť z oceľovej konštrukcie, izolácie z polystyrénu a fasády, ostatné časti stavby sú zo sivej tvárnice a polyst. izolácie v kombinácii so sidingom. Hliníkové okná sú v reštaurácii, ďalšie okná v objekte sú plastové biele. Podlahy vonku sú zo zámkovej dlažby, vnútri betón a plávajúca podlaha, na poschodí je drevená podlaha a na nej položená plávajúca. Ústredné vykurovanie je riešené kotlom na drevo zn.Viadrus a výkonným elektrickým kotlom. Ohrev vody - 3x elektrický bojler na prízemí a jeden bojler na poschodí. Strecha je vlnitá bitúmenová krytina /2x1m/ zn. Gutanit. Voda je z vlastného zdroja - studne z betónových skruží o hĺbke cca 5-6 m. Kanalizácia je obecná, elektrická sieť 230 / 400 V.

   V objekte je možné pokračovať v predaji propán-butánových bômb, TV je možné sledovať cez satelitný príjem Skylink. Budova je chránená kamerovým systémom, samotný pozemok je ohradený a má veľkosť 501 m2. Táto lokalita je atraktívna hlavne v lete, ale dokonalý relax si vychutnáte aj počas celého roka. Dobrá poloha penziónu umožňuje rekreantom prejsť k jazeru a ostatným letným atrakciám cca 5- 10 min. peši, alebo na opačnú stranu popri chatkách k lesu. Penzión sa predáva s nábytkom a čiastočným vybavením, pri rýchlom jednaní je ešte možná zľava.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape