Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Predaj 1,5-izbový byt Medzilaborce

Interné ID: RG/05/18
Ulica: Generála Svobodu
Obec: Medzilaborce
Okres: Medzilaborce
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Predám 1,5-izbový byt, nachádzajúci sa na 1. poschodí v panelovom bytovom dome na sídlisku Vrch v Medzilaborciach. Panelový dom je kompletne zrekonštruovaný – vstupná časť /vstupné dvere, elektr. vrátnik, schránky/ a takisto aj nová izolácia, fasáda, nová plechová strecha a dažďové žľaby.
Byt je v osobnom vlastníctve, s obytnou plochou cca 36 m2. Pozostáva z týchto miestností: malá chodbička, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC v umakarte, izba so kuchynským kútom, digestorom a spálňa. Okná sú vymenené za biele plastové, zvyšok vybavenia a zariadenia je v pôvodnom stave. Orientácia okien bytu je smerom na juhozápad. Vo všetkých miestnostiach sú PVC podlahy. V byte sú 2 ks radiátorov, ktoré majú termostatické hlavice a digitálne merače tepla. K dispozícii na využitie je aj balkón, umiestnený na spoločnej chodbe za výťahom. 
K bytu ešte prináleží murovaná pivnica s plochou cca 2,4 m2. Parkovanie pred bytovkou je bezproblémové, lokalita je s kompletnou občianskou vybavenosťou vo vzdialenosti 200-400 m.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
36 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica plocha:
2.4 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape