Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Predaj úsporný 2-izbový byt - centrum ML

Interné ID: RG/22/20
Ulica: Duchnovičova
Obec: Medzilaborce
Okres: Medzilaborce
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

       Predám veľmi úsporný 2 - izbový byt v osobnom vlastníctve, na 2. poschodí v zrekonštruovanom tehlovom bytovom dome, ktorý sa nachádza v centre mesta Medzilaborce. Byt je bez tiarch a má obytnú plochu 56,5 m2. Na bytovke prebehla rekonštrukcia a zateplenie strechy, nové dažďové zvody, polystyrénová izolácia, nová fasáda bytovky a renovácia vchodovej časti (vstupné dvere, elektr. vrátnik, schránky).
V byte sú osadené nové plastové okná so žalúziami, radiátory s termostatickými hlavicami a digitálnymi meračmi tepla, murovaná kúpeľňa so smaltovanou vaňou a WC sú samostatne. V obývačke je možnosť kúrenia aj v novšej piecke. Vo WC je 5-ročný 30-litrový elektrický bojler na ohrev teplej vody zn. Eliz. V obytných izbách, aj v ostatných miestnostiach je PVC podlaha. Do bytu je potiahnutá prípojka na káblovú televíziu Antik.
     Jeho príslušenstvom je aj veľká murovaná a jedna menšia pivnica. Nehnuteľnosť sa v tejto cene predáva aj s celkovým zariadením a nábytkom. Vďaka dobrému umiestneniu bytového domu je kompletná sieť obchodov a služieb v dosahu 100-300 m.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
57 m2
Poschodie:
2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape