Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj časť budovy s príslušenstvom v obci Okrúhle, okr. Svidník, /vzdialenosť nehnuteľnosti: od Stropkova približne 11 km, od Svidníka cca 18 km, od Giraltoviec 10 km a od Prešova 37 km/. Uvedený priestor je vhodný na vlastné bývanie, alebo ako nájomné priestory, prípadne využitie ako kombináciu kancelárskych priestorov s ubytovaním.

Predávaný priestor budovy je postavený z tehly a pozostáva z dvoch podlaží a suterénu. Vstup do suterénu je z prednej časti a na vrchné podlažia sa vchádza zo zadnej strany budovy. 1-é podlažie slúžilo predtým ako zdravotné stredisko, pozostáva z 3 miestností, schodiska a chodby, celkovo o výmere 63,56 m2, na 2-om podlaží sú 2 veľké izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s WC a smaltovanou vaňou a chodba, výlez na pôjdovú časť, spolu vo výmere 72,77 m2. Podlahy na prízemí sú betónové s PVC, na poschodí sú dve izby s položenými parketami, ostatné priestory sú betónové s PVC podlahou. Stavba je čiastočne podpivničená, v suteréne sa nachádza práčovňa, uhoľný sklad a kotolňa, priestory sú v dezolátnom stave. Všetky priestory budovy si vyžadujú rekonštrukciu. Budova je zateplená minerálnou vlnou a zaizolovaná bielym sidingom. Strecha je pôvodná plechová, avšak potrebuje vykonať údržbu.

Príslušenstvom k budove je hospodárska stavba, ktorej súčasťou je murovaná garáž, skladisko na uskladnenie náradia a materiálu a garáž z drevenej konštrukcie. Vodovodný rozvod je  potiahnutý z obecnej prípojky, vedľa  hospodárskej budovy je veľkorozmerná žumpa z  betónovej konštrukcie. Pozemok je rovinatý, o rozlohe 1.183 m2, v predaji podiel ½.

 Obec Okrúhle má v súčasnosti cca 640 obyvateľov. Miestnym obyvateľom aj obyvateľom okolitých obcí slúži nákupné stredisko, predajňa potravín, reštaurácia a pohostinstvo, základná škola, materská škola, matrika, pošta a zdravotné stredisko. Je tu kultúrny dom, dom smútku, spracovanie dreva, chov dobytka, športový areál atď.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
136 m2
Plocha pozemku:
1183 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Rastislav GUBA

Ing. Rastislav GUBA

realitný poradca

  • Slovensky
  • Česky
  • Pусский
  • English
  • Polskie

Ak potrebujete poradiť pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností, s dôverou sa na mňa obráťte.

Špecializujem sa na predaj bytov, rodinných domov a pozemkov v okresoch Medzilaborce, Stropkov, Svidník, oblasť Domaša, ale v prípade Vášho záujmu, alebo ponuky, rád sa stanem Vašim maklérom v regióne celého východného Slovenska.

Ponúkam Vám tieto služby:

  • Sprostredkovanie kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností.
  • Vyhľadávanie vyhovujúcich nehnuteľností podľa požiadaviek klientov.
  • Zverejňovanie inzerátov v masovokomunikačných prostriedkoch.
  • Vykonávanie obhliadok nehnuteľností, fotodokumentácia interiéru a exteriéru.
  • Prezentovanie vybraných nehnuteľností klientom.
  • Pripravovanie administratívnych podkladov pre uzatvorenie obchodnej zmluvy.
  • Spravovanie a aktualizovanie portfólia nehnuteľností a databázy klientov
  • Sprostredkovanie hypotekárnych úverov, znaleckých posudkov aj poistenia.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti