Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Predaj veľká rekreačná chata-Domaša, Valkov

Interné ID: RG/06/13
Ulica: Domaša
Obec: Bžany
Okres: Stropkov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Budova

Popis nehnuteľnosti

   Ponúkam na predaj dvojchatu nachádzajúcu sa v rekreačnej oblasti Domaša-Valkov, vo veľmi peknej a tichej lokalite, cca 150 m nad penziónom Tatra a 250 m od vodnej plochy Domaša. Prístupová cesta k nej je z betónových panelov.

   Jedná sa o veľkú dvojpodlažnú chatu + suterén s kapacitou 40 osôb, so zastavanou plochou cca 316 m2. Chata má 2 východy, prvý so vstupom na 1-é podlažie, druhý vchod z opačnej strany je do suterénu.

   Spodná časť chaty je postavená zo sivých tvárnic (kvádrov), vyššie podlažia sú z drevenej konštrukcie, strecha je z trapézového plechu v dobrom stave, všetky okná majú osadené drevené okenice. V chate v r.2011 prebehla rekonštrukcia kúpeľní a WC, časť kovových rozvodov vody boli nahradené plastovými, doplnená aj časť LED osvetlení. Elektrický ohrev vody bol nahradený solárnym systémom, čím výrazne poklesli poplatky za elektrinu. Ďalej voda je z vlastných zdrojov – 2 studní, ktoré odvádzajú vodu do nerezového vodojemu s kapacitou 12 m3. Kanalizácia je riešená vlastnou betónovou žumpou (20 m3), umiestnenou v nižšej časti pozemku.

   Suterén pozostáva z týchto priestorov: 2 izby, kuchyňa s plyn. sporákmi, jedáleň, kúpeľňa + WC, 2 hospodárske miestnosti, špajza. Na 1-om podlaží sú 4 izby, spoločenská miestnosť s dvoma balkónmi, 2 x kúpeľňa a WC, 2 sklady. Na 2-om podlaží je 7 izieb, 2 x kúpeľňa + WC a 2 skladovacie priestory. Chata bola postavená v 80-ych rokoch, je komplet ohradená oplotením s pozinkovaným pletivom a okolitý priestor je zabezpečený kamerovým systémom.

   Táto dvojpodlažná chata sa predáva s komplet nábytkom a vybavením, pri rýchlom jednaní ešte možná zľava.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
750 m2
Plocha pozemku:
500 m2
Zastavaná plocha:
316 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
13
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
5
El. napätie:
230/400V
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape