Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Predaj 3-izbový byt s balkónom - Giraltovce

Interné ID: RG/01/21
Ulica: Tehelná
Obec: Giraltovce
Okres: Svidník
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

    Predáme vkusne renovovaný 3-izbový byt s balkónom v osobnom vlastníctve vo výmere cca 64 m2 v širšom centre mesta Giraltovce. Kompletná rekonštrukcia zahŕňa stierky, dvere s obložkami, plastové okná so žalúziami, v obývacích miestnostiach je položená nová plávajúca podlaha. Súčasťou rekonštrukcie sú aj nové rozvody elektriny a vody. Komplexnou už staršou rekonštrukciou prešla aj kúpeľňa (rohová vaňa a sprchovací kút) a oddelené WC.

   Kuchynská linka je v svetlozelenom prevedení, v kuchyni ostáva plynový sporák s elektrickou rúrou a digestor. Vstupné dvere sú nové s bezpečnostnými prvkami. Rekonštrukciou prešiel aj balkón, má 3-dielne sklenené výplne s pekným výhľadom a novú dlažbu.  

    Príslušenstvom bytu je aj prípojka na internet a televíziu, 1x menšia pivnica z drevenej konštrukcie, umiestnená na technickom prvom podlaží bytového domu. V blízkosti sa nachádza pošta, nákupné centrum, MŠ a škola. Parkovanie je bezproblémové. Byt sa predáva bez nábytku, ale je možná dohoda - nízka cena. Dobrá investícia do bývania, nízke náklady na inkaso.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
64 m2
Poschodie:
5
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape