Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Predaj pekný 3-izbový zrekonštruovaný byt ML

Interné ID: RG/07/20
Ulica: Májová
Obec: Medzilaborce
Okres: Medzilaborce
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

   Predám zrekonštruovaný 3-izbový byt s balkónom v osobnom vlastníctve, aj s takmer kompletným zariadením. Byt má cca 72 m2 a nachádza sa v panelovom bytovom dome s výťahom, na sídlisku Vrch mesta Medzilaborce. Na byte nie je žiadna ťarcha. Dispozičné riešenie tohto bytu bolo čiastočne zmenené.
    Byt prešiel úplnou rekonštrukciou a to výmenou okien za plastové, osadením plávajúcej podlahy vo všetkých miestnostiach; pri kuchynskej linke, chodbe a soc. zariadení je keramická dlažba. Kuchynská linka s plynovou varnou doskou a komínovým digestorom pozostáva z dvoch častí, má vstavané spotrebiče: elektrickú rúru, mikrovlnku a umývačku riadu, všetko výr. značka Whirpool. Z kuchyne sa plynulo prechádza do jedálenskej časti s balkónom. Balkón je otvorený, s pekným výhľadom a osadený oknami s vnútornými žalúziami. Stúpačky sú vymenené a aj celkové elektrické vedenie s poistnou skrinkou. V celom byte sú vymenené pôvodné radiátory za nové panelové s digitálnymi meračmi tepla, na chodbe je 1 ks vstavaná skriňa a vkusná vešiaková zostava. V obývačke, aj v spálni sú výklenky so zníženým sadrokartónom a bodovými svetlami, steny jednotlivých miestností sú stierkované omietkou SP 1. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné, ostatné dvere sú vymenené nové s obložkami. Kúpeľňa je prestavaná spolu s WC, má plastovú rohovú vaňu nepravidelného tvaru a znížený sadrokartónový strop.
    Byt má vlastný odkladací priestor na vonkajšej chodbe a jednu pivnicu z drevenej konštrukcie. Tento byt je vhodný pre ľudí, ktorí sa nechcú púšťať do žiadnej ďalšej rekonštrukcie. V neďalekej vzdialenosti (100-300 m) bytového domu je sieť obchodov a služieb... Parkovanie je možné priamo pri bytovom dome. Byt sa predáva s takmer kompletným zariadením a vybavením.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
72 m2
Poschodie:
5
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape